Hoe doe je het toch?

Als de €100.000 vraag is hoe doe je het toch, dan krijg je het antwoord gratis! Deal of a lifetime!

Training

Wat ik met je ga delen is mijn training. Gebaseerd op mijn planning, voor mijn doelen. Dus wat ik doe om in vorm te zijn ga ik met je delen. Misschien dat het niet overeenkomt met wat jij wilt bereiken, maar je kunt wel gratis trainen als een personal trainer. Dus doe gerust mee, dat vind ik leuk!

Bulletproof

Bulletproof kun je vergeten. Geen enkel plan kan bestand zijn tegen alle tegenslagen. En dat is ook helemaal niet het doel. Het plan geeft een richting om op te gaan voor de lange termijn. Niet elke training moet. Parieto heeft een hele bekende 80/20 regel. 80% van de tijd voldoen aan plan is al een heel stuk. 90% is mooier 🙂

Ook ik ga niet alle trainingen doen zoals planning. Ik heb een kind, deze kleine doerak.
En zoals iedere ouder weet, kinderen gooien soms je hele planning omver. Dus in elk geval: wat ik ook ga doen, het is ouder-proof.

Work Hard Barbell Club

So, ik houd er van om samen te trainen. Maar het lukt niet altijd om dat fysiek samen te doen. Dan maar virtueel, toch? En stiekem wil ik ook een clubje vormen: de Work Hard Barbell Club. T-shirts komen nog 😛 Inschrijven kan hier 😀 …

Comments are closed.

UA-75511645-1