Me

Wie is precies John Semeleer? Dat ben ik. Ik was trainer. Sindsdien heb ik een zoontje gekregen. Nu ben ik vader. Ik heb een stap terug gedaan uit de gym maar ik wil nog steeds bijdragen aan het leven en geluk van anderen. Ik deel nu mijn kennis en sta mensen bij via coaching. Wat kan ik zeggen; ik ben een man met een missie!

Ik ben in mijn leven op zoek naar ervaringen. Ervaringen die leiden tot groei, zoals vriendschappen, gesprekken, cursussen maar ook ervaringen die je terugbrengen in het moment. Ik houd van kracht. Ik houd van eten en drinken. Ik houd er van om stil te zitten en te doen alsof ik een steen ben.

Ik ben soms wat eigenwijs maar dat is wel gebaseerd op bewezen concepten. Ik ben branche gediplomeerd fitness en personal trainer, door Fysio Physics gecertificeerd personal, medical-fitness en perfect personal pilates trainer en ik was Crossbox, Funxtion en Les Mills Body Balance groepsinstructeur. Ik heb coachingscursussen gedaan, ben gecertificeerd om lach-sessies te geven en heb een certificaat om verschillende hypnosetechieken te gebruiken.

Ik ben geïntereseerd om nieuwe connecties aan te gaan. Volg me gerust via instagram. Als je me vertrouwt in je mailbox, vul dan rechtsboven je mailadres in zodat ik kan laten weten wanneer ik een nieuw artikel heb geschreven. Als je een vraag aan me hebt, neem dan gerust contact op.

UA-75511645-1